BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 100 KM

Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

0 Korpa

Izjava o privatnosti

U ime firme Studio PROGRES d.o.o. Tuzla, koja je vlasnik web shop-a Zdravahrana.ba, obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca te prikupljene podatke o kupcima nećemo koristiti u drugu svrhe, niti ih prosljeđivati trećim licima. Studio PROGRES d.o.o. Tuzla će prikupljati samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su neophodni za poslovanje i informisanje kupaca u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje redovnih aktivnosti.

Svi zaposlenici firme Studio PROGRES d.o.o. Tuzla, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Obzirom da Studio PROGRES d.o.o. Tuzla naručene proizvode dostavlja putem usluge brze pošte, Vaše podatke moramo dostaviti trećem licu tj. firmi koja ima valjan ugovoreni poslovni odnos sa Studio PROGRES d.o.o. Tuzla, kako bi u potpunosti izvršili uslugu. Svi poslovni partneri su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U cilju poboljšanja naših usluga, povremeno ćemo Vam dostavljati pogodnosti tj. informacije o akcijskim aktivnostima, a koja se odnose isključivo na web shop Zdravahrana.ba. Ukoliko želite da prestanemo sa obradom Vaših podataka na ovaj način, možete nam poslati e-mail na info@zdravahrana.ba