BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 100 KM

Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

0 Korpa

Plaćanje i dostava

Trošak poštarine iznosi 7,00 KM koji se plaća pouzećem ili potvrdom narudžbe, kada je u pitanju kartični način uplate (Monri).

Ukoliko iznos narudžbe prelazi 100,00 KM, dostava je besplatna, odnosno trošak dostave preuzima Studio PROGRES d.o.o. Tuzla.

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite gotovinom prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu preuzmete. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču, prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač će kontaktirati telefonom kupca ili ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke.

Savjetujemo Vam da:
- Pripremite tačan iznos novca
- Ukoliko ne znate koliki je tačan iznos kojeg trebate platiti, kontaktiraje našu službu za korisnike na br. tel. 035 304 667 ili e-mailom na info@zdravahrana.ba

Kartično plaćanje (Monri) - Monri je prvi domaći online servis za sigurno plaćanje. Svaki kupac koji želi da izvrši kupovinu na web trgovini www.zdravahrana.ba može izvršiti uplatu putem Monri sistema. Ovom uslugom moguće je plaćanje svim MasterCard, Maestro i VISA karticama. Sva plaćanja će se vršiti u domaćoj BAM valuti.

Dostava narudžbe se vrši putem brze pošte sa kojom pošiljalac ima ugovor. Dostava se vrši isključivo na području Bosne i Hercegovine.

Vrijeme isporuke robe je od 24 do 72 sata od trenutka narudžbe. Sve narudžbe od Ponedjeljka do Petka, koje su izvršene od 00:00 sati do 12:00 sati, biće poslane isti dan, a sve narudžbe koje su izvršene u periodu od Petka u 12:00 sati do Nedjelje u 23:59 sati, biće poslane u Ponedjeljak.

Ukoliko dostava Vaše pošiljke u standardnom tranzitnom vremenu bude onemogućena uticajem više sile (blokade puteva, saobraćajne nezgode, eventualnog kvara na vozilu) ili bilo kojim drugim događajem nad kojim nemamo uticaja, molimo Vas za razumijevanje i povjerenje da će Vaša pošiljka biti dostavljena u što skorijem vremenu.