BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 100 KM

Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

0 Korpa

Uslovi korištenja

Studio PROGRES d.o.o. Tuzla pruža uslugu putem internet stranice na domeni www.zdravahrana.ba. Usluga se sastoji iz pružanja informacija, online kupovine i transakcija te upravljanje sadržajem stranice.

Na domeni www.zdravahrana.ba određeni su uslovi i pravila prodaje i kupovine proizvoda u online prodavnici Zdravahrana.ba.

Uslovi korištenja napravljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini i po međunarodnim običajima online poslovanja.

Korištenjem Zdravahrana.ba online trgovine svaki korisnik treba da pročita uslove korištenja, te da iste uslove prihvati. Ukoliko se korisnik iz nekog razloga ne slaže sa uslovima korištenja online trgovine treba da se suzdrži od korištenja istog ili da obavijesti korisničku podršku o mogućim nedostacima ili greškama na br. 035 304 667 ili na e-mail adresu info@zdravahrana.ba

Zdravahrana.ba online trgovina radi svaki dan u godini od od 0 sati do 24 sata. Pristup online trgovini ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) poput Chrome-a, Internet explorer-a, Firefox-a itd. Kupovinu u Zdravahrana.ba online trgovini može vršiti svako lice koje pročita i prihvati uslove korištenja. Pristup online trgovini može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih problema.

Cijene navedene na Zdravahrana.ba izražene su u BAM valuti sa uračunatim PDV-om i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. Ponuda artikala na Zdravahrana.ba vrijedi do isteka zaliha ili do završetka objave ponude.

Svaki korisnik Zdravahrana.ba online trgovine samovoljno za svoje potrebe i na svoju odgovornost koristi sadržaje dostupne na stranici i samovoljno prihvata uslove korištenja. Zabranjeno je korištenje bilo kakvih zlonamjernih programa ili aplikacija u cilju preuzimanja sadržaja sa stranice, također bilo kakvi hakerski napadi na stranicu Zdravahrana.ba su strogo zabranjeni. Svako nedozvoljeno, nezakonito korištenje i korištenje koje se protivi uslovima korištenja stranice Zdravahrana.ba podložno je tužbi.

Fotografije u online trgovini Zdravahrana.ba mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opis proizvoda na Zdravahrana.ba mogu sadržavati greške i podložni su promjenama i izmjenama. Studio PROGRES d.o.o. Tuzla kao vlasnik stranice (web shopa-a) Zdravahrana.ba će nastojati da pruži što tačnije informacije i što preciznije da opiše dati proizvod kao i da fotografija proizvoda bude odgovarajuća. Korisnik ili kupac na stranici Zdravahrana.ba sam ocjenjuje tačnost informacija i vrši kupovinu samovoljno i na svoju odgovornost. Studio PROGRES d.o.o. Tuzla neće biti odgovoran za štetu nastalu time što se kupac oslonio na informacije koje su date na stranici Zdravahrana.ba.

Studio PROGRES d.o.o. Tuzla nastoji dati najbolju moguću uslugu. Studio PROGRES d.o.o. Tuzla ne može garantovati da će usluga odgovarati Vašim potrebama, te da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neku od grešaka molimo da se obratite kontakt centru na br. 035 304 667 ili na e-mail info@zdravahrana.ba.

Na dijelu stranice koji je namjenjen za novosti i oglašavanje, oglašivači su odgovorni za materijale koji budu prikazivani kao i da su usklađeni sa Zakonom. Studio PROGRES d.o.o. Tuzla nije odgovoran za nepravilnosti ili greške marketinških materijala oglašivača.

Studio PROGRES d.o.o. Tuzla nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili oštećenja opreme korisnika nastalu prilikom korištenja stranice Zdravahrana.ba. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom, računarskim virusom, neovlaštenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

Zdravahrana.ba je privatno vlasništvo, i u vlasništvu je firme Studio PROGRES d.o.o. Tuzla, ID: 4209761520009. Međusobna komunikacija koja se odvija putem ove stranice mora biti u skladu sa uslovima korištenja.

Korisnici i posjetioci ove stranice ne smiju putem ove stranice objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijali koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni.

Korisnik stranice Zdravahrana.ba ne smije koristiti stranicu za oglašavanje u bilo kakve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Materijali koji se nalaze na Zdravahrana.ba su pravo kompanije Studio PROGRES d.o.o. Tuzla i zaštićeni su autorskim pravom, žigom i dizajnom. Svako kopiranje, objavljivanje i distribucija bez prethodnog odobrenja firme Studio PROGRES d.o.o. Tuzla je strogo zabranjeno.

Studio PROGRES d.o.o. Tuzla može raskinuti saradnju sa bilo kojim korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa uslovima korištenja.

Uslovi korištenja internet stranice Zdravahrana.ba propisuju pravila za korisnike ili kupce. Korištenjem stranice Zdravahrana.ba krajnji korisnici prihvataju i saglasni su sa uslovima korištenja internet stranice Zdravahrana.ba. Pravo korištenja stranice Zdravahrana.ba je lično pravo svakog korisnika i ne može se prenositi na druge osobe niti je moguće prijaviti druga fizička ili pravna lica.

Ukoliko se korisnik ne slaže sa uslovima korištenja i pravilima, treba da se suzdrži od korištenja ove stranice.

Studio PROGRES d.o.o. Tuzla može u bilo kojem trenutku i to bez prethodne najave korisniku, ukoliko smatra neophodnim, izbrisati određeni dio uslova korištenja ili izmjeniti određeni dio uslova korištenja ukoliko bude potrebno. Zbog toga savjetujemo korisnike ove stranice da povremeno ponovo pročitaju uslove korištenja kako bi bili tačno informisani o eventualnim promjenama na stranici. Nastavak korištenja stranice podrazumijeva da se korisnik slaže sa uslovima korištenja kao i promjenama.

Krajnji korisnik se slaže da je korištenje internet stranice Zdravahrana.ba isključivo na odgovornost korisnika kao i da Studio PROGRES d.o.o. Tuzla ne garantuje za posljedice koje mogu nastati upotrebom stranice ili za tačnost i pouzdanost podataka ili informacija.

Za sve dodatne informacije ili bilo kakva pitanja stojimo na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem info linije na br. 035 304 667 ili na e-mail adresu info@zdravahrana.ba

Žigovi, logotipi, registrovani znaci i brendovi koji se pojavljuju na stranici Zdravahrana.ba su registrovani znaci imena brendova odgovarajućih kompanija u okviru poslovanja i saradnje sa Studio PROGRES d.o.o. Tuzla. Iste je zabranjeno koristiti bez odobrenja i saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.