BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 100 KM

Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

0 Korpa

Goveđi želatin u prahu

Na stanju

Zašto je goveđi ŽELATIN jedna od najprodavanijih namirinica u prodavnicama zdrave hrane? Zato što je to prosto najbolji prirodni lijek za zglobove i kosti.

Odaberi pakovanje:
5.00 KM

Goveđi želatin je bezbojni prah koji je izuzetno bogat kolagenom, jer je to zapravo njegov najčistiji oblik. Svoja izvanredna ljekovita svojstva duguje upavo prisustvu dijetetskog kolagena, zatim prolinu, glicinu i proteinima kojih u, recimo, biljnom želatinu ima u znatno manjim količinama. Kombinacija ovih materija znači da je goveđi želatin za hrskavicu koljena veoma dobar prirodni lijek, a ima pozitivan uticaj i na tetive, mišiće, kožu, kosti, kosu i nokte.


Ukoliko želiš da izbjegneš lomove kostiju ili, ukoliko je do njih došlo, da ih zaliječiš, pij svakog dana jednu šolju goveđeg želatina kako bi one ojačale. Osim što je bogat kalcijumom, on sadrži i dragocjeni vitamin D koji povećava gustinu kostiju i njihov kvalitet, pa samim tim ćeš smanjiti mogućnost za ponovne frakture i povrede. Pored toga, znatno ćeš smanjiti mogućnost za ponovne frakture i povrede. 


Priprema se na način da se jedna kašika želatina umiješa u 150 ml. vode sobne temperature. Ostaviti preko noći i ujutru taj želatin pojesti sam ili isti umiješati u jogurt ili sok. Potrebno je da ovaj postupak ponavljaš tačno mjesec dana, a nakon toga da napraviš pauzu od šest mjeseci.


Goveđi želatin kao lijek će ti pomoći da obnoviš hrskavicu zglobova, imaćeš ljepšu kosu i kožu, kao i jače nokte koji se neće listati, niti pucati. Isti tretman se savjetuje osobama koje imaju simptome kostobolje, kao i onima koji se oporavljaju nakon preloma kostiju.

Dodaj ocjenu

Recenzije kupaca

Budite prvi koji će ostaviti komentar za ovaj artikal

Ocjena


0%
0%
9%
0%
0%