BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 100 KM

Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

0 Korpa

Maslinovo ulje (ekstra djevičansko, hladno cijeđeno, domaće)

Na stanju
(5)

I najveći kritičari bi ovom maslinovom ulju odmah dali VISOKU ocjenu. Bilo za lijeka ili za jela, od ovog ulja zaista boljeg nema!

Odaberi pakovanje:
14.00 KM

Maslinovo ulje je u ponudi na mnogim policima i mnogim online shopovima. Ali maslinovo ulje koje naručiš od nas, dobiveno je direktno iz ploda svježe ručno obranih maslina sa predivnih plantaža u Herecegovini. Vodilo se računa o svemu, o zemlji na kojoj se uzgaja maslina, vremenu berbe i prerade masline, adekvatnom transportu do uljare, idealnim uslovima za skladištenje i čuvanje svježe hladno cijeđenih ulja. 


Maslinovo ulje bogato je prirodnim antioksidansima, ponajprije zelenim klorofilom i žutim beta karotenom. Konzumacija maslinova ulja na tašte može doprinijeti zadovoljenju dnevnih potreba za zdravim masnoćama. Odavna je poznato kako maslinovo ulje čuva naše srce i krvne žile zahvaljujući oleinskoj kiselini koja je prirodno prisutna u maslinovom ulju. Dokazano je da osobe koje konzumiraju maslinovo ulje u većim količinama imaju značajno manji rizik od razvoja bolesti srca, ali i smrtnosti povezane s kardiovaskularnim bolestima. Pomaže u regulaciji šećera i masnoća u organizmu.


Ako izabreš baš ovo maslinovo ulje, nećeš napraviti samo najbolji izbor za sebe, već ćeš dati veliku podšku našoj privredi i našim vrijednim privrednicima koji već sada prave nove velike planove sa domaćom masnlinom, dajući im šansu da ostvare svoj maksimum na našem domaćem tržištu. I sigurni smo u jedno, kada ga jednom probaš ono će zasigurno postati tvoj jedini izbor ulja.


Dodaj ocjenu

Recenzije kupaca

Septembar 26, 2022.

PRAVO Maslinovo ulje.

Ocjena

5 / 5

100%
0%
0%
0%
0%