BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 100 KM

Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

0 Korpa

Matična mliječ Protect Junior za djecu (ampule)

Na stanju
(5)

Sve što tvoji mališani trebaju od dodataka prehrani.

Odaberi pakovanje:
24.50 KM

Protect Junior je proizvod koji rado preporučujemo maloj, ali i velikoj djeci tokom njihovog rasta, a koji se sastoji od 12 vitamina, matične mliječi i propolisa. Od vitamina sadrži: Vitamini B6, niacin (B3), pantotenska kiselina (B5), folna kiselina (B9), biotin (B7), tiamin (B1) i vitamin B12 .


Protect Junior doprinosi normalnoj funkciji energetskog metabolizma, nervnog sistema i imunološkog sistema, kao i do normalne proizvodnje crvenih krvnih zrnaca. Vitamini C, D i E doprinose normalnom stvaranju kolagena u kostima i zglobovima, normalnom razvoju kostiju i zaštiti ćelija od oksidativnog oštećenja. Protect Junior propolis se pročišćava pomoću zaštićene tehnologije, uklanjajući neaktivne supstance kao što je vosak, i garantira minimalni sadržaj flavonoida od 10% izražen kao galangin. Matična mliječ u Protect Junior pruža značajan sadržaj nezasićenih masnih kiselina koje učestvuju u procesima dobivanja energije.

 

Bočice su jednostavne za upotrebu, sigurne su i lagane za transport. Pored toga, ima ugodan okus šumskog voća. Njegov tečni format idealan je za  miješanje s tekućinama koju djeca vole, čime omogućavaju jednostavan, prikladan i brz unos. Jedna kutija sadrži 20 ampula od 10 ml.


Način upotrebe: Djeca od 4-6 god./5 ml dnevno, 7-12 god./7.5 ml dnevno i djeca od 12+ god./10 ml. dnevno.

Dodaj ocjenu

Recenzije kupaca

Septembar 29, 2022.

Godinama ga koristimo za dijete i PREZADOVOLJNI smo.

Ocjena

5 / 5

100%
0%
0%
0%
0%