BESPLATNA DOSTAVA Za narudžbe iznad 100 KM

Besplatna dostava Za narudžbe iznad 100 KM

0 Korpa

L - Glutathion 250 mg. (kapsule) 120 caps.

Na stanju

L-Glutation je snažan antioksidans koji se prirodno nalazi u ljudskim stanicama. Uzimanje kao dodatak prehrani može pomoći u DETOKSIKACIJI tijela, poboljšanju zdravlja kože i jačanju imunološkog sistema.

Odaberi pakovanje:
64.00 KM

L-Glutation, poznat i kao "majstor antioksidans", je tripeptid sastavljen od aminokiselina: cisteina, glicina i glutaminska kiselina. Igra ključnu ulogu u mnogim biohemijskim i antioksidativnim reakcijama unutar tijela.


Prednosti L-Glutationa u kapsulama:
Detoksikacija: Glutation pomaže u detoksikaciji tijela tako što neutralizira štetne slobodne radikale i pomaže u uklanjanju toksina iz jetre.
Zdravlje kože: Postoje dokazi da uzimanje glutationa može pridonijeti svjetlijoj koži i smanjenju pigmentacijskih mrlja.
Imunološka podrška: Glutation potiče pravilnu funkciju T-stanica, što može pojačati imunološki odgovor tijela.
Zaštita od oksidativnog stresa: Kao snažan antioksidans, glutation pomaže u zaštiti tijela od oštećenja uzrokovanih oksidativnim stresom.


Kako koristiti L-Glutation 250 mg. u kapsulama:
Preporučuje se uzimanje kapsule s vodom, najbolje s obrokom radi bolje apsorpcije. Važno je slijediti preporučene doze na ambalaži ili se posavjetovati s liječnikom ili farmaceutom.


Važna napomena:
Prije početka uzimanja bilo kojeg dodatka prehrani, uvijek je preporučljivo konsultovati se s liječnikom, posebno ako već uzimaš druge lijekove ili imaš određeno zdravstveno stanje.

Dodaj ocjenu

Recenzije kupaca

Budite prvi koji će ostaviti komentar za ovaj artikal

Ocjena


0%
0%
9%
0%
0%